Easy up tenten huren – Easy up tent verhuur Rotterdam

Weinig tijd maar toch een partytent nodig bij uw feest? Dan zijn de ‘ Easy up tenten’ de uitkomst voor u. De naam van deze tent is niet overdreven, want de tent kan letterlijk binnen één minuut staan. Daarna is het nog wel belangrijk dat de tent wordt vast gemaakt. De maten van de easy up tent variëren tussen 3×3 meter en 4×8 meter. Alle easy up tenten worden geleverd met voldoende zijwanden en kopwanden, zodat uw gasten uit de wind en regen zitten. Wilt u meer informatie over de easy up tenten van Partytent Huren Rotterdam, neem dan gerust contact met ons op.

Advies op locatie

Twijfelt u over de mogelijkheden van uw locatie? Wilt u graag advies ontvangen over de inrichting voor uw feest of evenement? Wij helpen u daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.