Flextenten huren – Stretchtent verhuur Rotterdam

De flextenten zijn de meest unieke tenten uit onze collectie. De flextent, ook bekend als stretchtent, is een beige doek die met houten palen wordt vastgemaakt. Door het puntige dak krijgt de tent ontzettend veel sfeer. De kleinste afmeting in ons assortiment is de 8×6 stretchtent. Een groot voordeel van deze tenten is, dat ze vrij eenvoudig te koppelen zijn met elkaar. Door de 12×8 met een 8×6 te koppelen, kunnen wij een 16×12 tent verhuren. Wij leveren de flextenten met een brandcertificaat. Bent u opzoek naar meer informatie over de flextenten van Partytent Huren Rotterdam, neem dan gerust contact met ons op via de mail of telefoon.

Advies op locatie

Twijfelt u over de mogelijkheden van uw locatie? Wilt u graag advies ontvangen over de inrichting voor uw feest of evenement? Wij helpen u daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.