Partytenten huren – Partytenten verhuur

Bij Partytent Huren Rotterdam  kan u terecht voor een grote variatie van verschillende partytenten. De basic partytenten vindt u hieronder. De afmetingen variëren van 3×3 tot 8×8 meter. Zo is er altijd een standaard partytent die past bij uw wensen. Viert u uw verjaardag in de achtertuin dan is een 3×4 partytent vaak voldoende, maar verwacht u veel mensen bij bijvoorbeeld een sportdag dan is een 6×12 tent beter geschikt.  Heeft u vragen over een van onderstaande partytenten? Neem dan gerust even contact met ons op.

Advies op locatie

Twijfelt u over de mogelijkheden van uw locatie? Wilt u graag advies ontvangen over de inrichting voor uw feest of evenement? Wij helpen u daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.